Pielāgotas papīra kafijas tasītes

Bieži uzdotie jautājumi par papīra kafijas tasītēm ar zīmolu

Biežāk uzdotie jautājumi par pielāgotiem apdrukātiem papīra tasītēm – izmaksas, dizains, ražošana, drošība un ietekme uz vidi.

Drukātu papīra krūzīšu izmaksas

Cik maksā papīra krūzes?

Tas ir atkarīgs no daudzuma (jo vairāk, jo lētāk par vienu vienību), papīra krūzes tilpuma un veida, no tā, vai tas ir bioloģiski noārdāms vai nē, no tā, kas sagatavo grafisko dizainu, un no piegādes valsts. Vairāk var uzzināt vietnē https://www.rainbowcups.eu/customized-paper-cups-faq/.

Cik maksā papīra krūzes?

Tas ir atkarīgs no daudziem faktoriem. Vislabāk, ja jūs vienkārši lejupielādēsiet pilnu katalogu un firmas papīra krūzīšu cenrādi vienā pdf failā no https://www.rainbowcups.eu#offer un pārbaudīsiet to paši.

Kāpēc papīra krūzes ir tik dārgas?

Pielāgotas papīra krūzītes ir dārgākas, jo katrai pasūtītajai krūzīšu partijai papīrs ir speciāli apdrukāts, ir jāizgatavo atsevišķs drukas klišeju komplekts, turklāt, ja druka ir neliela apjoma, tiek izmantota dārgāka drukas tehnika nekā liela apjoma drukāšanai. Ja vēlaties iegādāties pielāgotus papīra krūzītes lētāk, varat to izdarīt tieši vietnē www.rainbowcups.eu.

Kādas ir papīra krūzes izgatavošanas izmaksas?

Papīra krūzes cena ir atkarīga no pasūtītā daudzuma, krūzes izmēra un tās izgatavošanai izmantotā materiāla. Piemēram, bioloģiski noārdāmie papīra krūzītes ir nedaudz dārgākas. Portālā www.rainbowcups.eu viengabala viensienas papīra krūzītes ar zīmolu cena var būt tikai aptuveni 0,05 EUR par gabalu. Vislabāk ir lejupielādēt katalogu un pielāgotu papīra krūzīšu cenrādi vienā pdf failā no www.rainbowcups.eu#offer un pārbaudīt.

Kur iegādāties papīra krūzītes?

Ja vēlaties iegādāties pielāgotus papīra krūzītes ar apdruku, varat vērsties pie reklāmas aģentūras, vienreizlietojamā iepakojuma vairumtirgotāja vai arī varat tās iegādāties tieši vietnē www.rainbowcups.eu par zemāku cenu.

Kur iegādāties papīra krūzītes ar vāciņiem?

Vislētākais variants ir iegādāties tos tiešsaistē, piemēram, www.rainbowcups.eu, taču varat vērsties arī pie reklāmas vai pasākumu aģentūras vai vienreizlietojamā iepakojuma vairumtirgotāja.

Kur iegādāties papīra kafijas tasītes?

Ja vēlaties iegādāties pielāgotus papīra krūzītes, varat tās iegādāties no vienreizlietojamā iepakojuma vairumtirgotāja, reklāmas aģentūras vai tieši vietnē www.rainbowcups.eu par daļu no cenas.

Kas ražo papīra krūzītes?

Uzņēmums Rainbowcups ražo kvalitatīvus apdrukātus papīra krūzītes, kā arī apdrukātus cukura un plastmasas krūzītes ar logotipu, kas atbilst ES standartiem, un piegādā tos klientiem visā Eiropā. Tos var iegādāties tiešsaistē vietnē www.rainbowcups.eu.

Kas drukā papīrkapsulas?

Lai uz papīra krūzēm varētu nodrošināt atkārtotu drukas kvalitāti, tās ir jāizgatavo no iepriekš apdrukāta papīra. Šādas krūzes var iegādāties, piemēram, vietnē www.rainbowcups.eu. Izmantojot citas drukas tehnikas, piemēram, apdruku uz gataviem krūzītēm, neizbēgamas ir krāsu maiņas un izkropļojumi.

Vai papīra vai plastmasas tasītes ir lētākas?

Agrāk plastmasas krūzītes bija lētākas, taču, ņemot vērā ES tiesību aktus, kas vērsti uz ilgtspēju, plastmasas krūzīšu pārstrādes izmaksas ir daudz lielākas nekā eko papīra krūzīšu, kas izgatavotas no ūdens barjerām. Dažas ES valstis ir pat ieviesušas plastmasas krūzīšu aizliegumus vai papildu nodokļus.

Vai papīra tasītes ir lētākas par plastmasas?

Dažas pielāgotas papīra krūzes ir lētākas nekā pielāgotas plastmasas krūzes un otrādi. Tas ir atkarīgs no papīra tasīšu veida, vai tās ir bioloģiski noārdāmas vai nē, un tas pats attiecas uz plastmasas tasītēm, ja tās ir izgatavotas no PET, rPET vai augu izcelsmes bioloģiski noārdāma PLA.

Pielāgota papīra tasīšu dizains

Kā veidot papīra krūzes?

Pielāgotu papīra krūzīšu dizains var būt sarežģīts grafiskajam dizainerim, kurš to nekad iepriekš nav darījis. Lūdzu, izlasiet mūsu detalizēto rokasgrāmatu par to, kā veidot papīra krūzes ar zīmolu un no kā izvairīties, to darot, vietnē https://www.rainbowcups.eu/how-to-design-branded-paper-cup/.

Kāpēc izmantot papīra kafijas tasītes?

Pielāgotas drukātas papīra kafijas tasītes ātri kļūst par populāru zīmola veidošanas metodi. Tie ir lēti, vienkārši izgatavojami, un tos var pielāgot ar logotipiem vai vēstījumiem, piemēram, www.rainbowcups.eu. Firmas zīmola papīra tasītes var būt arī bioloģiski noārdāmas, padarot tās videi draudzīgas un rentablas.

Kādam nolūkam izmanto papīra krūzītes?

Papīra krūzītes ar zīmolu ir viens no galvenajiem elementiem kafijas piegādes biznesā. Tos bieži izmanto, lai turētu kafiju birojā, un tie ir lieliski piemēroti, ja vēlaties baudīt savu iecienītāko kafiju līdzi. Pielāgotus papīra krūzītes, ko izgatavo www.rainbowcups.eu, var izmantot arī jūsu uzņēmuma vai zīmola popularizēšanai. Dažas citas idejas var smelties no https://www.rainbowcups.eu/portfolio/.

Kā jūs zīmolojat kafijas tasīti?

Cilvēki, iespējams, labprātāk iegādāsies preces no atpazīstama zīmola. Tāpēc ir tik svarīgi, lai jūsu zīmols būtu respektabls un izcils. Viens no veidiem, kā to izdarīt, ir izveidot pielāgotas papīra krūzes kafijas dzērieniem. Kā to izdarīt, varat uzzināt vietnē https://www.rainbowcups.eu/how-to-design-branded-paper-cup/.

Kādas ir labākās papīra kafijas tasītes?

Nav vienas labākās papīra krūzes, kas atbilstu visām vajadzībām. Viensienu papīra krūzes ir ieteicamas ūdenim, bet divsienu papīra krūzes parasti ir labāk piemērotas karstiem dzērieniem, piemēram, kafijai vai tējai, jo tām ir labāka siltumizolācija. Pilnīgu papīra krūzīšu veidu salīdzinājumu var atrast pdf katalogā, ko var lejupielādēt no https://www.rainbowcups.eu/#offer.

Apdrukātu papīra krūzīšu ražošana

Kādu papīru izmanto tasītēm?

Firmēto papīra krūzīšu ražošanā tiek izmantots ūdensnecaurlaidīgs papīrs ar ļoti plānu ūdensnecaurlaidīgu slāni iekšpusē. Tas var būt polietilēns (PE), polimleķskābe (PLA) vai dažādi ūdens bāzes pārklājumi, kas tiek uzskatīti par videi visilgtspējīgākajiem un tiek izmantoti bioloģiski noārdāmajos papīra krūzītēs, ko ražo rainbowcups.

Ar ko ir pārklāti papīra krūzītes?

Firmas zīmola papīra tasītes ir izgatavotas no pārklāta papīra, kas noturīgs pret šķidrumiem. Pieejamie pārklājumi ir PE, PLA un nesen dažādi pārklājumi uz ūdens bāzes, kas tiek uzskatīti par videi visdraudzīgākajiem un ko rainbowcups izmanto savos eko papīra tasītēs.

Ar ko ir izklātas papīra kafijas tasītes?

Papīra krūzītes ir pārklātas ar plānu PE (polietilēna) vai PLA (polimleikskābes) slāni (0,015 mm) vai dažādiem ūdens bāzes pārklājumiem, kas tiek uzskatīti par videi visdraudzīgākajiem un tiek izmantoti bioloģiski noārdāmajās papīra krūzītēs, kuras ražo Rainbow Cups.

Cik daudz ir papīra krūzītēs?

Varavīksnes krūzītes Pielāgotas papīra krūzītes 15 minūtes notur 95 grādus pēc Celsija karstu ūdeni. Tas ir tirgus standarts, jo tas izriet no papīra specifikācijas, taču parasti apdrukātas papīra krūzes turas daudz ilgāk.

Kā papīra krūzītes notur ūdeni?

Firmas zīmola papīra krūzes satur ūdeni, pateicoties ūdensnecaurlaidīgam papīram ar ļoti plānu ūdensnecaurlaidīgu slāni iekšpusē. Agrākajos laikos tas bija vasks, kas vairs netiek izmantots. Mūsdienās tas var būt polietilēns (PE), polimīļskābe (PLA) vai dažādi pārklājumi uz ūdens bāzes, kas tiek uzskatīti par videi visilgtspējīgākajiem un tiek izmantoti bioloģiski noārdāmajos papīra krūzītēs, ko ražo Rainbow Cups.

Kā darbojas papīra krūzītes?

Pielāgotas papīra krūzes ir izgatavotas no papīra, kas no vienas puses pārklāts ar ūdens bāzes barjeru. Atkarībā no šīs barjeras veida papīra krūzes var būt videi draudzīgas vai ne. Labākie zīmola krūzīšu piedāvājumi, ko atradīsiet vietnē www.rainbowcups.eu.

Kā tiek ražotas papīra krūzītes?

Firmas zīmola papīra krūzes tiek ražotas no ūdensnecaurlaidīga papīra. Vispirms papīru apdrukā, pēc tam sagriež, un visbeidzot tiek izveidota apdrukāta papīra krūze. Tos var iegādāties vietnē www.rainbowcups.eu.

Kā tiek ražotas papīra krūzītes?

Pielāgotus papīra krūzītes ražo no ūdensnecaurlaidīga papīra, kas pirms papīra krūzītes veidošanas ir jāapdrukā. Vislētāk tos var iegādāties vietnē www.rainbowcups.eu.

Kā tiek izgatavotas papīra kafijas tasītes?

Pielāgotas drukātas papīra krūzes tiek ražotas no papīra ar ūdensnecaurlaidīgu barjeru. Vispirms šāds papīrs ir jāapdrukā, pēc tam notiek papīra krūzes formēšana. Tos var iegādāties lēti vietnē www.rainbowcups.eu.

Kā izgatavot pielāgotus papīra krūzītes?

Pēc pasūtījuma apdrukātas papīra krūzītes tiek ražotas no papīra ar ūdensnecaurlaidīgu barjeru. Pirms papīra krūzes veidošanas vispirms ir nepieciešams apdrukāt papīru. Cutomised papīra krūzes, ko varat iegādāties lēti www.rainbowcups.eu.

Kā pagatavot papīra kafijas tasītes?

Firmas zīmola papīra kafijas tasītes ir izgatavotas no ūdensizturīga papīra. Vispirms papīrs tiek apdrukāts ar klienta mākslas darbu vai logotipu, un tad notiek papīra krūzes formēšana. Papīra kafijas tasītes, ko atradīsiet vietnē www.rainbowcups.eu.

Kā ražot papīra krūzītes?

Pielāgotas papīra krūzes tiek ražotas no ūdensnecaurlaidīga papīra. Vispirms papīrs tiek apdrukāts ar klienta izdruku, un pēc tam papīra krūzīšu veidošanas mašīna veido krūzi. Vislētākās pielāgotās papīra krūzes, ko atradīsiet vietnē www.rainbowcups.eu.

Kā tiek izgatavotas papīra krūzītes?

Firmas zīmola papīra krūzes tiek ražotas no papīra ar ūdensnecaurlaidīgu barjeru. Vispirms papīrs ir jāapdrukā, pirms tiek veidots papīra kauss. Lētākās firmas papīra krūzes, ko var atrast vietnē www.rainbowcups.eu.

Kā drukāt papīra krūzes?

Pielāgotas drukātas papīra krūzes ir izgatavotas no ūdensizturīga papīra. Vispirms papīrs tiek apdrukāts ar klienta mākslas darbu, un tad notiek papīra krūzīšu formēšana. Vislētākos papīra krūzītes ar pielāgotu apdruku jūs atradīsiet www.rainbowcups.eu.

Kā izgatavot apdrukātas papīra krūzes?

Pielāgotas papīra krūzes tiek ražotas no ūdensizturīga papīra. Vispirms šāds papīrs ir jāapdrukā, un tad notiek papīra krūzes formēšana. Vislētākās pielāgotās papīra krūzes, ko var atrast vietnē www.rainbowcups.eu.

Kā izgatavot vienreizlietojamās papīra krūzes?

Firmas zīmola papīra tasītes tiek ražotas no ūdensnecaurlaidīga papīra. Vispirms uz šāda papīra tiek uzdrukāts klienta logotips, un tad notiek papīra krūzes formēšana. Vislētākie vienreizlietojamie papīra krūzītes, ko atradīsiet vietnē www.rainbowcups.eu.

Pielāgotas drukātas papīra krūzes drošība

Vai papīra tasītes ir drošas?

Jā. Saskaņā ar Eiropas Savienības noteikumiem visam pārtikas iepakojumam, tostarp papīra krūzītēm ar pielāgotu apdruku, ir jābūt drošam pārtikai. Rainbowcups testē savus produktus sertificētās laboratorijās. Tāpēc visi vietnē www.rainbowcups.eu pieejamie pasūtījuma papīra krūzītes ir drošas attiecībā uz saskarei ar pārtiku.

Cik drošas ir papīra kafijas tasītes?

Papīra krūzītēs ielejamie karstie šķidrumi nedrīkst saturēt ES sarakstā iekļautās bīstamās vielas. To sauc par migrācijas testēšanu. To veic sertificētās laboratorijās, un no patērētāju viedokļa tas ir vissvarīgākais tests. Visiem vietnē www.rainbowcups.eu pieejamajiem pasūtījuma papīra krūzītēm jāatbilst šādām prasībām.

Vai papīra tasītes ir veselīgas?

Dzeršana no firmas papīra tasītēm neietekmē veselību. Visi vietnē www.rainbowcups.eu pieejamie pielāgotie papīra krūzītes tiek apdrukāti ar krāsām, kas paredzētas saskarei ar pārtiku, un tiek rūpīgi pārbaudīti sertificētās laboratorijās, lai noteiktu, vai tie ir droši pārtikai saskaņā ar ES noteikumiem.

Vai ir droši dzert no papīra tasītēm?

Jā. Rainbowcups testē savus produktus (pieejami vietnē www.rainbowcups.eu) sertificētās laboratorijās, un viens no testiem ir migrācijas tests. Tiek pārbaudīts, vai tasītēs ielejot karstu šķidrumu, tajā nav bīstamu vielu atlieku no ES norādītā saraksta.

Vai papīra kafijas tasītes ir kaitīgas?

Mums nav zināms par ietekmi uz veselību, un tas, iespējams, ir tāpēc, ka Eiropas Savienībā ir stingri noteikumi par pārtikas iepakojuma nekaitīgumu. Visi vietnē www.rainbowcups.eu pieejamie pasūtījuma papīra krūzītes ir apdrukāti ar krāsām, kas ir saskarē ar pārtiku, un ir stingri pārbaudīti trešās puses sertificētās laboratorijās.

Vai papīra tasītes karstiem dzērieniem ir drošas?

Jā. Saskaņā ar ES noteikumiem pielāgotajiem papīra krūzītēm jābūt drošām pārtikai. Rainbow cups testē savus pasūtījuma papīra krūzītes sertificētās laboratorijās. Tāpēc visas www.rainbowcups.eu pieejamās papīra krūzītes ar apdruku ir drošas pārtikai, tostarp karstiem dzērieniem, piemēram, tējai vai kafijai.

Vai karsto dzērienu pagatavošanai var izmantot papīra krūzes?

Jā. Visas pielāgotās papīra krūzes, ko izgatavo Rainbow Cups, ir piemērotas karstiem dzērieniem. Tās ir izgatavotas no papīra, kas iztur 15 minūtes 95 °C karstā ūdenī, kas ir tirgus standarts. Atkarībā no lietotāja ērtībām vislabāk ir izmantot termiski sienu papīra krūzes, kas ir pieejamas vietnē www.rainbowcups.eu.

Vai karstos dzērienus var iepildīt papīra tasītēs?

Jā, varat. Visi varavīksnes kr ūzītes izgatavotie papīra krūzītes ir lieliski piemērotas karstiem dzērieniem. Papīrs, no kura tās ir izgatavotas, spēj izturēt 15 minūtes 95 °C karstā ūdenī, kas ir tirgus standarts. Tomēr vislabāk ir iegādāties termiski sienu papīra krūzes no rainbowcups, jo tās vislabāk izolē siltumu.

Vai ir droši dzert kafiju papīra tasītēs?

Kafiju var droši dzert no firmas papīra tasītēm. Visi vietnē www.rainbowcups.eu pieejamie papīra krūzītes ar apdruku pēc pasūtījuma tiek pārbaudīti sertificētās laboratorijās attiecībā uz pārtikas nekaitīgumu. Viens no testa šķidrumiem ir kafija vai atšķaidīts etiķis, kas ir vēl skābāks šķidrums nekā pati kafija vai tēja.

Vai ir droši dzert tēju papīra tasītēs?

Jā – tēju var droši dzert no papīra tasītēm. Visi vietnē www.rainbowcups.eu pieejamie pielāgotie papīra krūzītes tiek pārbaudīti pārtikas nekaitīguma ziņā trešās puses sertificētās laboratorijās saskaņā ar ES prasībām. Viens no testos izmantotajiem šķidrumiem ir kafija vai atšķaidīts etiķis, kas ir daudz skābāks šķidrums nekā tēja vai kafija.

Vai papīra krūzītes satur BPA?

Nē. BPA ir iekļauts ES bīstamo vielu sarakstā, un Eiropas Savienībā to nav atļauts izmantot iepakojumos, kas ir saskarē ar pārtiku. Tāpēc to nesatur ne pielāgotas papīra krūzītes, ne arī drukātas plastmasas krūzītes, ko izgatavo Rainbow Cups.

Papīra krūzītes ar zīmolu un vide

Vai papīra tasītes ir videi draudzīgas?

Neviens vienreizlietojamais izstrādājums nav videi draudzīgs, taču, ņemot vērā, no kā tas ir izgatavots, to pārstrādi vai kompostēšanu var būt vieglāk vai grūtāk veikt. Eko papīra tasītes ar PLA oderējumu ir jāsaliek atkritumu kompostēšanas iekārtā, bet eko papīra tasītēm no varavīksnes tasītēm, kas pieejamas vietnē www.rainbowcups.eu, ar ūdens bāzes oderējumu tas nav nepieciešams.

Vai papīra tasītes ir videi draudzīgākas?

Klasiskās pielāgotās papīra krūzītes ar PE oderējumu rada simtiem reižu mazāku plastmasas piesārņojumu vidē nekā plastmasas krūzītes. Ja izvēlaties eko papīra tasītes no varavīksnes tasītēm ar ūdens bāzes barjeru, tās ir videi draudzīgas, jo nesatur plastmasu. Tomēr pastāv neliels strīds par papīra krūzītēm ar PLA oderējumu, jo PLA ir augu izcelsmes materiāls, un to var veidot, taču ES SUP direktīvā tas tiek pielīdzināts plastmasai.

Vai papīra krūzītes kaitē videi?

Neviens vienreizlietojamais izstrādājums nav patiesi videi draudzīgs, un vislabāk ir izmantot savu krūzīti, taču tas ne vienmēr ir iespējams. ES aprites ekonomikas direktīvas palīdz padarīt tādus iepakojuma produktus kā eko papīra tasītes, kas pieejamas vietnē www.rainbowcups.eu, pēc iespējas ilgtspējīgākus, jo tie ir bioloģiski noārdāmi.

Kāda veida krūzītes ir bioloģiski noārdāmas?

Ir divu veidu bioloģiski noārdāmie pielāgotie papīra krūzītes – ar PLA oderējumu (augu izcelsmes polimlektiķskābe) un ar ūdens bāzes barjeru. Eko papīra tasītes ar PLA oderējumu ir jāsagatavo atkritumu kompostēšanas iekārtā, bet www.rainbowcups.eu pieejamās eko papīra tasītes ar ūdens bāzes oderējumu – ne.

No kā ir izgatavotas videi draudzīgas krūzītes?

Saskaņā ar mūsu izpratni par ES SUP direktīvu ar PLA oderējumu apvilktas papīra krūzītes nav videi draudzīgas, jo uz tām nepieciešams drukāt logotipu “izstrādājums satur plastmasu”, lai gan PLA ir augu izcelsmes materiāls. Tas ir mazliet pretrunīgi, bet tāpēc mēs esam nolēmuši izmantot ūdens bāzes barjeru mūsu pielāgotajos papīra krūzītēs, kas pieejamas vietnē www.rainbowcups.eu.

No kā ir izgatavotas ilgtspējīgas kafijas tasītes?

Ja mēs definējam ilgtspēja izmantojot atjaunojamos resursus, tad PLA oderējumu (augu izcelsmes polimleikskābe) eko papīra tasītes un pielāgotas papīra tasītes ar ūdens bāzes barjeru ir ilgtspējīgas, bet tikai eko papīra tasītes ar ūdens bāzes barjeru, kas pieejamas vietnē www.rainbowcups.eu parasti nav nepieciešams drukāt bruņurupuča logotipu (izstrādājums satur plastmasu), ko pieprasa ES SUP direktīva PLA saturošiem izstrādājumiem.

Kura vienreizlietojamā glāze ir vispiemērotākā videi?

Videi vislabākie vienreizlietojamie krūzītes ir ūdens bāzes barjeras bioloģiski noārdāmie papīra krūzītes, kas pieejamas vietnē www.rainbowcups.eu. Tie nav salīdzināmi ar plastmasas krūzītēm, un tos ir daudz vieglāk pārstrādāt nekā PLA krūzītes, jo tie nav jākompostē īpašā iekārtā.

Kura ir videi visdraudzīgākā krūze?

Videi visdraudzīgākajā papīra krūzītē izmantota ūdens bāzes barjera. Tā ir labāka nekā papīra glāze ar PLA oderējumu, jo to nav nepieciešams kompostēt īpašā iekārtā. Bioloģiski noārdāmus pielāgotus papīra krūzītes uz ūdens bāzes var iegādāties vietnē www.rainbowcups.eu.

Vai papīra tasītes ir labākas par plastmasas?

Bioloģiski noārdāmie papīra tasītes ar ūdens bāzes oderējumu ir videi draudzīgākas nekā plastmasas tasītes, jo tās nerada mikroplastmasu. Ekoloģiskās papīra krūzes ar pielāgotu apdruku var iegādāties vietnē www.rainbowcups.eu.

Vai papīra tasītes ir sliktākas par plastmasas?

Bioloģiski noārdāmie papīra tasītes ar ūdens bāzes oderējumu ir videi draudzīgākas nekā plastmasas tasītes, jo tās nerada mikroplastmasu. No otras puses, plastmasas krūzītes ir vieglāk pārstrādājamas nekā bioloģiski nenoārdāmās papīra krūzītes, taču vietnē www.rainbowcups.eu var iegādāties firmas zīmola eko papīra krūzītes.

Kā pārstrādāt papīra krūzītes?

Papīra krūzītes ar apdruku ir vienreizlietojamo krūzīšu veids, kas izgatavotas no papīra. Tās parasti ir oderētas ar plastmasas, PLA vai ūdens bāzes šķīdumiem, lai tās būtu ūdensizturīgas. Papīru var pārstrādāt, bet plastmasas oderējumu ir grūti pārstrādāt, jo tas ir jāatdala no papīra šķiedrām. Tāpēc labākais risinājums ir izmantot eko papīra tasītes, kas pieejamas vietnē www.rainbowcups.eu.

Kā var pārstrādāt papīra krūzītes?

Tas galvenokārt ir atkarīgs no vietējiem noteikumiem. Vislabāk ir pajautāt atkritumu apsaimniekošanas uzņēmumā vai pārbaudīt to tīmekļa vietni. Ja jums ir izvēle, vienmēr pērciet bioloģiski noārdāmus papīra krūzītes, piemēram, vietnē www.rainbowcups.eu, jo tās ir drošākas videi.

Kāda veida krūzītes ir pārstrādājamas?

Saskaņā ar ES noteikumiem visi iepakojuma veidi, tostarp apdrukātas papīra krūzītes un apdrukātas plastmasas krūzītes, ir jāpārstrādā. Visiem papīra tasīšu ražotājiem, piemēram, rainbowcups, ir jāmaksā atkritumu reģenerācijas organizācijai par saražoto iepakojumu daudzumu pēc to svara, un pēc tam šī organizācija no pārstrādes uzņēmumiem iepērk noteiktu veidu savākto atkritumu daļas.

Turpināt lasīt šo galīgo ekspertu ceļvedi par to, kā izvēlēties, pasūtīt un noformēt pielāgotus drukātus papīra kausus